Eten met Louise
zalm en couscous

Zalm met couscous

Wanneer de zomer in Nederland is begonnen genieten we er met volle teugen van. Helemaal met deze top salade die in 15 min op tafel staat. Het is fantastisch met de warmgerookte zalm van de Lidl. De couscous is fris en vol van smaak! I love it.

Zalm met CousCous

21 augustus 2018
: 3

By:

Ingredients
  • 2 stuks warmgerookte zalm
  • 200 gram baby spinazie
  • 160 gram coucous
  • Pijnboompitten
  • 200 ml water
  • 4 el olijfolie
  • 1 citroen
  • 1 el mosterd
  • Plukje dille
  • Peper/zout
  • Instructies
Directions
  • Step 1 Maak de dressing met de oliefolie, knoflook, citroen en mosterd. Let op de volgorde en zorg dat je altijd blijft roeren, zodat het niet schift. 
  • Step 2 Zet de waterkoker aan. En doe de couscous in een hittebestendige kom. Giet het water op de coucous en roer even. Laat het met een deksel erop even staan.
  • Step 3 Dan kan je verder met de rest. Breng het op smaak met peper en zout.
  • Step 4 Doe de spinazie in een vergiet en giet heet water over de blaadjes, zo slinken ze een beetje.
  • Step 5 Bak de pijnboompitten zachtjes bruin.
  • Step 6 De vis is al klaar.. heerlijk!
  • Step 7 Serveren maar. Voeg alles samen en top het af met de dille.
Deel de post

Leuk om verder te lezen

Citroencake met roomkaastopping

Citroen blauwe bes cake met roomkaas topping

Zo, een hele mond vol. Deze heerlijke citroencake is smeuïg en fris dit in combinatie met de bessen vulling en de romige topping is een gouden combinatie. Citroen cake ingrediënten: Bessenvulling ingrediënten: Roomkaas topping: Benodigdheden: De stappen Ondertussen kun je verder met de vulling en

Read More
High tea

High tea zelf thuis organiseren

Zelf loop ik al een tijdje met het idee een high tea bij mij thuis organiseren. Hoe gezellig. Gewoon voor vriendinnen die kunnen dat moment. Maar wat heb je dan allemaal nodig voor zo’n high tea? Ik neem jullie mee in de voorbereidingen van het

Read More