Wanneer de zomer in Nederland is begonnen genieten we er met volle teugen van. Helemaal met deze top salade die in 15 min op tafel staat. Het is fantastisch met de warmgerookte zalm van de Lidl. De couscous is fris en vol van smaak! I love it.
Zalm met CousCous
21 augustus 2018
: 3
By: EtenmetLouise
Ingredients
- 2 stuks warmgerookte zalm
- 200 gram baby spinazie
- 160 gram coucous
- Pijnboompitten
- 200 ml water
- 4 el olijfolie
- 1 citroen
- 1 el mosterd
- Plukje dille
- Peper/zout
- Instructies
Directions
- Step 1 Maak de dressing met de oliefolie, knoflook, citroen en mosterd. Let op de volgorde en zorg dat je altijd blijft roeren, zodat het niet schift.
- Step 2 Zet de waterkoker aan. En doe de couscous in een hittebestendige kom. Giet het water op de coucous en roer even. Laat het met een deksel erop even staan.
- Step 3 Dan kan je verder met de rest. Breng het op smaak met peper en zout.
- Step 4 Doe de spinazie in een vergiet en giet heet water over de blaadjes, zo slinken ze een beetje.
- Step 5 Bak de pijnboompitten zachtjes bruin.
- Step 6 De vis is al klaar.. heerlijk!
- Step 7 Serveren maar. Voeg alles samen en top het af met de dille.