Eten met Louise

Vega Quiche

Vega Quiche

Door het deeg van de quiche zelf te maken smaakt de quiche nog eens 20x lekkerder! Het is bijna net zoveel moeite als het puzzelen met “bladerdeeg”. Tijdens onze vakantie in Frankrijk hebben we heerlijke quiches gegeten, waaronder deze vega quiche. Hij smaakt ook precies hetzelfde als toen aan de zee.

Quichedeeg

11 september 2018

By:

Ingredients
  • 200 gr bloem
  • 100 gr boter
  • snufje grof zout
  • 1 ei
  • 1 el koud water
Directions
  • Step 1 Doe alle ingrediënten in een kom en kneden maar. Dan is het ready om uit te rollen en in de taartvorm te vouwen.

Quiche vulling

11 september 2018

By:

Ingredients
  • 4 wortels
  • 1 broccoli
  • 2 uien
  • 200 ml creme fraiche
  • 100 gr geraspte kaas
  • 4 eieren
  • Kruiden (oregano, kerrie en peper)
Directions
  • Step 1 Kook de broccoli en wortel tot beetgaar
  • Step 2 Bak de uien tot ze zacht en smaakvol zijn
  • Step 3 Mix de overige ingrediënten voor de vulling.
Deel de post

Leuk om verder te lezen

Citroencake met roomkaastopping

Citroen blauwe bes cake met roomkaas topping

Zo, een hele mond vol. Deze heerlijke citroencake is smeuïg en fris dit in combinatie met de bessen vulling en de romige topping is een gouden combinatie. Citroen cake ingrediënten: Bessenvulling ingrediënten: Roomkaas topping: Benodigdheden: De stappen Ondertussen kun je verder met de vulling en

Read More
High tea

High tea zelf thuis organiseren

Zelf loop ik al een tijdje met het idee een high tea bij mij thuis organiseren. Hoe gezellig. Gewoon voor vriendinnen die kunnen dat moment. Maar wat heb je dan allemaal nodig voor zo’n high tea? Ik neem jullie mee in de voorbereidingen van het

Read More