Eten met Louise
Paascupcake

Paascupcake

Pasen, dus tijd voor iets lekkers!

Samen een gebakje maken met de kinderen? Of snel nog  iets lekkers maken? Hierbij mijn tip! Een gemakkelijke cupcake waar je alle variaties op kan maken.

Paascupcake

16 april 2019
: 12

By:

Ingredients
  • 200 bloem
  • 180 basterdsuiker
  • 4 eieren
  • 200 boter
  • 1 citroen
  • vanille extract
Directions
  • Step 1 Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Step 2 Zorg dat de boter op kamertemperatuur is.
  • Step 3 Mix de boter met de suiker tot een glad mengsel.
  • Step 4 Voeg een voor een de eieren toe aan het botermengsel.
  • Step 5 Doe vervolgens de bloem in de kom en mix het geheel tot een smerige massa.
  • Step 6 Voeg nog de citroen (of sinaasappel) toe met het vanille extract.
  • Step 7 Verdeel het beslag over de cupcakevormpjes.
  • Step 8 Zet de cupecakes in de oven voor 25 min. Test ze even met een houten stokje mocht je nog niet zeker zijn.

Slagroom

16 april 2019

By:

Ingredients
  • 250 ml slagroom
  • zakje klopfix
  • 1el Rietsuiker of een zakje vanillesuiker
Directions
  • Step 1 Mix alles in een keer door elkaar. Let op het gaat snel.

 

Deel de post

Leuk om verder te lezen

Citroencake met roomkaastopping

Citroen blauwe bes cake met roomkaas topping

Zo, een hele mond vol. Deze heerlijke citroencake is smeuïg en fris dit in combinatie met de bessen vulling en de romige topping is een gouden combinatie. Citroen cake ingrediënten: Bessenvulling ingrediënten: Roomkaas topping: Benodigdheden: De stappen Ondertussen kun je verder met de vulling en

Read More
High tea

High tea zelf thuis organiseren

Zelf loop ik al een tijdje met het idee een high tea bij mij thuis organiseren. Hoe gezellig. Gewoon voor vriendinnen die kunnen dat moment. Maar wat heb je dan allemaal nodig voor zo’n high tea? Ik neem jullie mee in de voorbereidingen van het

Read More