Eten met Louise
Mini Pavlova's

Mini Pavlova’s

Geniet van mini pavlova’s!

Deze kleine leuke gebakjes zijn heerlijk om te maken maar nog lekkerder om te eten natuurlijk. Als nagerecht of als taartje voor beiden is het een goed gerechtje.

Enjoy!

Mini Pavlova's

16 april 2019

By:

Ingredients
  • 4 eiwitten
  • 200 gram basterdsuiker
  • 1 el citroensap
  • 1 el maizena
  • 250 ml slagroom
  • Fruit
  • Versiering
Directions
  • Step 1 Splits de eieren
  • Step 2 Doe de eiwitten in een schone kom
  • Step 3 Voeg de basterdsuiker toe
  • Step 4 Mixen maar!
  • Step 5 Zeef de maizena erboven en voeg het citroensap toe
  • Step 6 Mix het tot het stijf is!
  • Step 7 Maak rondjes zo groot als je handpalm op de bakplaat (met bakpapier!) Maak een klein holletje in het midden.
  • Step 8 Bak de kleintjes voor 1,5 u in een oven van 100graden.
  • Step 9 Laat ze afkoelen en versier ze met (slag)room en fruit.
Deel de post

Leuk om verder te lezen

Citroencake met roomkaastopping

Citroen blauwe bes cake met roomkaas topping

Zo, een hele mond vol. Deze heerlijke citroencake is smeuïg en fris dit in combinatie met de bessen vulling en de romige topping is een gouden combinatie. Citroen cake ingrediënten: Bessenvulling ingrediënten: Roomkaas topping: Benodigdheden: De stappen Ondertussen kun je verder met de vulling en

Read More
High tea

High tea zelf thuis organiseren

Zelf loop ik al een tijdje met het idee een high tea bij mij thuis organiseren. Hoe gezellig. Gewoon voor vriendinnen die kunnen dat moment. Maar wat heb je dan allemaal nodig voor zo’n high tea? Ik neem jullie mee in de voorbereidingen van het

Read More