Eten met Louise

Mijn Lievelingspasta

Deze pasta is enorm lekker!

Door de gedroogde paddenstoelen heeft de saus een warm en bijzondere smaak. Samen met de gekruiden worst geeft dat een smaakexplosie waar je niet genoeg van kan krijgen. Als je zin heb in een lekker pasta gerecht, maak deze. Liever vega? Maak hem bijvoorbeeld met aubergine.

Spaghetti di Farro eon Luganega

9 oktober 2018
: 4

By:

Ingredients
  • 300 gram Speltpasta
  • zout/peper
  • Pecorino kaas
  • 30 gram gedroogde paddenstoelen
  • 3 el. olijfolie
  • 50 gr. boter
  • 1 ui gesnipperd
  • Halve rode peper gesnipperd
  • 250 gram verse gekruide worst
  • 1 dl. witte wijn
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 el rozemarijn
Directions
  • Step 1 Week de gedroogde paddenstoelen 20 min in heet water
  • Step 2 Fruit de ui + chilipeper in de olie met boter
  • Step 3 Verkruimel de worst door hem uit het velletje te halen
  • Step 4 Bak het vlees met de afgegoten paddenstoelen (8-10 min)
  • Step 5 Voeg de wijn toe. Laat het even pruttelen en voeg de tomatenpuree toe met de rozemarijn.
  • Step 6 Kook de pasta 15 min.
  • Step 7 Mix de saus bij de pasta.
Deel de post

Leuk om verder te lezen

Citroencake met roomkaastopping

Citroen blauwe bes cake met roomkaas topping

Zo, een hele mond vol. Deze heerlijke citroencake is smeuïg en fris dit in combinatie met de bessen vulling en de romige topping is een gouden combinatie. Citroen cake ingrediënten: Bessenvulling ingrediënten: Roomkaas topping: Benodigdheden: De stappen Ondertussen kun je verder met de vulling en

Read More
High tea

High tea zelf thuis organiseren

Zelf loop ik al een tijdje met het idee een high tea bij mij thuis organiseren. Hoe gezellig. Gewoon voor vriendinnen die kunnen dat moment. Maar wat heb je dan allemaal nodig voor zo’n high tea? Ik neem jullie mee in de voorbereidingen van het

Read More