Eten met Louise

Marley Spoon & Hello Fresh

We hadden al enige tijd het idee om een week een box uit te proberen. Afgelopen week hebben we dat gedaan. Tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden, wat betreft de maaltijdboxen. Marley Spoon sprak ons het meest aan, qua prijs en recepten. Deze week is het zover we gaan de recepten van Marley Spoon uitproberen of het wat is! Die week erop hebben we HelloFresh uitgeprobeerd om te vergelijken.

Het grootste voordeel van een maaltijdbox: niet meer te hoeven nadenken wat je moet eten de hele week. Daarbij krijg je meer inspiratie voor het vervolg zonder box. Het is erg leuk om af en toe een week relaxt te koken zonder dat je hoeft na te denken!

 

Marley Spoon

De maaltijdbox wordt op jouw aangewezen tijdstip geleverd. De recepten worden volledig geleverd (alle ingrediënten) in zakken. Elk recept heeft zijn eigen zak. Dit is erg overzichtelijk in de koelkast. Je pakt de zak uit de koelkast en kan aan de slag. De bijgeleverde instructies zijn duidelijk en de recepten zijn in een korte tijd klaar. De keuze van recepten is ruim (12 verschillende). Ook veel vegetarische maaltijden.

Pluspunt: Volledig geleverd met bijproducten (zoals ketjap, bouillon).

Minpuntje: Langere levertijd.

 

HelloFresh

De box is super snel in huis. We hadden op het laatste moment bedacht (einde van de week) om HelloFresh uit te proberen. Het kon meteen dinsdag 17:00 geleverd worden, dus ook nog voor het avondeten. Waardoor we meteen een recept konden maken. De recepten waren top. Een goed veelzijdig en smaakvol weekmenu voor een goede prijs.

Pluspunt: Snel en kortdag nog te wijzigen.

Minpuntje: Niet zo volledig als bij Marley Spoon.

Ben je er nog niet uit, of het wat voor je is?  Probeer het een keertje uit. Let op de acties, want dat maakt wel degelijk verschil. Na een week (of twee) heb je weer meer inspiratie voor eigen recepten. Ik zou zeggen: “zeker doen”.

 

Deel de post

Leuk om verder te lezen

Citroencake met roomkaastopping

Citroen blauwe bes cake met roomkaas topping

Zo, een hele mond vol. Deze heerlijke citroencake is smeuïg en fris dit in combinatie met de bessen vulling en de romige topping is een gouden combinatie. Citroen cake ingrediënten: Bessenvulling ingrediënten: Roomkaas topping: Benodigdheden: De stappen Ondertussen kun je verder met de vulling en

Read More
High tea

High tea zelf thuis organiseren

Zelf loop ik al een tijdje met het idee een high tea bij mij thuis organiseren. Hoe gezellig. Gewoon voor vriendinnen die kunnen dat moment. Maar wat heb je dan allemaal nodig voor zo’n high tea? Ik neem jullie mee in de voorbereidingen van het

Read More