Eten met Louise

De beste koffietentjes in Zwolle (centrum)

Zwolle wordt steeds rijker met heerlijke hotspots en leuke winkels. Je kan in deze hoofdstad van Overijssel wel een dagje spenderen aan shoppen en lekker eten. Ik neem jullie mee naar de vijf lekkerste koffietentjes in mijn stad. 

 

Hier en Daar

Zij hebben enorm smaakvolle koffie. Het heeft een warme en eigenwijze smaak. Dat is super in combinatie met melk, dus mij maak je het blijst met een cappuccino van Hier en Daar. In combinatie met de zelfgemaakte taarten en cakes smaakt de koffie nog lekkerder!

Locatie: Oude Vismarkt 10, 8011 TB Zwolle

 

Chocolate Company

Bij de chocolate company moet je eigenlijk chocolademelk drinken. Helaas ben ik daar niet zo van, maar zij hebben een heerlijke late macchiato! Je kan er ook nog een smaakje aan toevoegen, dan is de koffie helemaal top. Houd je ook van late macchiato’s? Ga dan deze zeker proberen.

Locatie: Oude Vismarkt 42, 8011 TB Zwolle

 

Villa suikerberg

Villa suikerberg zit op een fantastische locatie naast de fundatie. Hier kan je met mooi weer gezellig buiten op het schattige terras vertoeven met een goede kop koffie. Zij hebben in de toplijst gestaan van de lekkerste koffie van Nederland. Dat moet wat zeggen, toch?

Locatie: Potgietersingel 1-A, 8011 NA Zwolle

 

Espressobar Maling

Deze fantastische koffiebar mag je niet voorbij lopen. Kom je in de buurt? Stop meteen voor een heerlijke kop koffie met een zelfgemaakt stukje cake of taart. Top plek en ook goed om te werken of gezellig te kletsen met vriendinnen. Het is een knus en warme plek met leuk personeel.

Locatie:Luttekestraat 28, 8011 Zwolle

 

Proefiz

Midden in de Diezerstraat zit Proefiz. Hier kan je ook goede koffie drinken met een goed stuk taart, bijvoorbeeld de red velvet cake. Deze is erg machtig. Je kan hem het beste delen met je vriend/vriendin. Op dit plekje kan je ook lekker mensen kijken.

Locatie: Diezerstraat 91, 8011 RD Zwolle

 

Zo zijn er nog veel meer leuke plekjes in Zwolle waar je lekker kunt vertoeven. Bijvoorbeeld ook bij de stadskamer. Als je lekker rustig wil werken. Probeer de koffie zeker uit. Dan denk ik dat je daar niet meer bent weg te slaan.

Heb jij de nog een tip? Let me know.

Geniet van je kopje koffie! 🙂

 

 

Deel de post

Leuk om verder te lezen

Citroencake met roomkaastopping

Citroen blauwe bes cake met roomkaas topping

Zo, een hele mond vol. Deze heerlijke citroencake is smeuïg en fris dit in combinatie met de bessen vulling en de romige topping is een gouden combinatie. Citroen cake ingrediënten: Bessenvulling ingrediënten: Roomkaas topping: Benodigdheden: De stappen Ondertussen kun je verder met de vulling en

Read More
High tea

High tea zelf thuis organiseren

Zelf loop ik al een tijdje met het idee een high tea bij mij thuis organiseren. Hoe gezellig. Gewoon voor vriendinnen die kunnen dat moment. Maar wat heb je dan allemaal nodig voor zo’n high tea? Ik neem jullie mee in de voorbereidingen van het

Read More