Shakshaku

ShakShaku

Comfortfood koolhydraatarmgerecht: ShakShaku

Het stond bekend als stevig ontbijt, maar tegenwoordig eten we het ook heerlijk met rijst, broodje of gewoon zonder iets! De combinatie van tomaat, groente en ei is gewoon heerlijk! Geniet ervan.

ShakShaku met gehaktballetjes

9 maart 2020
: 4

By:

Ingredients
 • * 600 - 800 gram tomatenblokjes of gepelde tomaten
 • * Italiaanse kruiden
 • * 2 paprika’s
 • * 1 ui
 • * 2 teentjes knoflook
 • * (Vega) Gehaktballetjes (lekker kruiden)
 • * Paprikapoeder
 • * Komijnpoeder
 • * 4 eitjes
Directions
 • Step 1 Snijd alle groentes zodat je goed voorbereid bent 😃 Zet een hogere (hapjes)pan met deksel op het fornuis en doe een beetje olie in de pan. Voeg de knoflook en uit toe. Fruit dit even aan. Voeg daarna de kruiden toe en de paprika en bak dit tot het een beetje verkleurd en zacht wordt. Voeg dan de balletjes tot zodat ze rondom gaar kunnen bakken. Voeg dan de tomaten 🍅 blokjes toe en laat even even zo’n 10 min sudderen. Maak in de pan 4 kuiltjes voor de eieren. En laat deze gaat koken met de deksel op de pan 🙏🏼 Even wachten en smullen maar!
 • Step 2 Tip: je kan ook nog meer groentes toevoegen om hem nog rijker te vullen!
Deel de post

Leuk om verder te lezen

Monchoutaart met frambozen

Minder zoete MonChoutaart van Romée

Geniet van deze overheerlijke monchoutaart! En dat met maar 3 el suiker! We kennen allemaal die monchoutaart met de welbekende Bastogne koeken en de kersen uit blik. Hier heb ik een variant op bedacht met 1. maar 3 el suiker, 2. met frambozen, 3. met

Read More