Paascupcake

16 april 2019

Paascupcake

0 Comments

Pasen, dus tijd voor iets lekkers!

Samen een gebakje maken met de kinderen? Of snel nog  iets lekkers maken? Hierbij mijn tip! Een gemakkelijke cupcake waar je alle variaties op kan maken.

Paascupcake

16 april 2019
: 12

By:

Ingredients
  • 200 bloem
  • 180 basterdsuiker
  • 4 eieren
  • 200 boter
  • 1 citroen
  • vanille extract
Directions
  • Step 1 Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Step 2 Zorg dat de boter op kamertemperatuur is.
  • Step 3 Mix de boter met de suiker tot een glad mengsel.
  • Step 4 Voeg een voor een de eieren toe aan het botermengsel.
  • Step 5 Doe vervolgens de bloem in de kom en mix het geheel tot een smerige massa.
  • Step 6 Voeg nog de citroen (of sinaasappel) toe met het vanille extract.
  • Step 7 Verdeel het beslag over de cupcakevormpjes.
  • Step 8 Zet de cupecakes in de oven voor 25 min. Test ze even met een houten stokje mocht je nog niet zeker zijn.

Slagroom

16 april 2019

By:

Ingredients
  • 250 ml slagroom
  • zakje klopfix
  • 1el Rietsuiker of een zakje vanillesuiker
Directions
  • Step 1 Mix alles in een keer door elkaar. Let op het gaat snel.

 



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *