Geniet van mini pavlova’s!
Deze kleine leuke gebakjes zijn heerlijk om te maken maar nog lekkerder om te eten natuurlijk. Als nagerecht of als taartje voor beiden is het een goed gerechtje.
Enjoy!
Mini Pavlova's
16 april 2019
Ingredients
- 4 eiwitten
- 200 gram basterdsuiker
- 1 el citroensap
- 1 el maizena
- 250 ml slagroom
- Fruit
- Versiering
Directions
- Step 1 Splits de eieren
- Step 2 Doe de eiwitten in een schone kom
- Step 3 Voeg de basterdsuiker toe
- Step 4 Mixen maar!
- Step 5 Zeef de maizena erboven en voeg het citroensap toe
- Step 6 Mix het tot het stijf is!
- Step 7 Maak rondjes zo groot als je handpalm op de bakplaat (met bakpapier!) Maak een klein holletje in het midden.
- Step 8 Bak de kleintjes voor 1,5 u in een oven van 100graden.
- Step 9 Laat ze afkoelen en versier ze met (slag)room en fruit.