Basiscake met aardbeienmouse
De tijd van de aardbeien is bijna voorbij, dus nog even genieten! Een cake is nooit mis, maar maak het nog even iets specialer met deze snelle aardbeien+frambozenmouse. Dit is zeker genieten samen met een lekkere kop koffie.
Cake met fruit
14 oktober 2018

Ingredients
- 200 gram bloem
- 200 gram roomboter
- 4 eieren
- 200 gram suiker
- Snufje zout
- scheurtje vanille extract
- 100 ml slagroom
- 125 gram mascarpone
- 1 el suiker
- handje frambozen
- handje aardbeien
Directions
- Step 1 Maak de basiscake
- Step 2 Klop eerst de suiker met de boter tot een romig mengsel. Je kan ook eerst de boter smelten, waardoor het beter mengt.
- Step 3 Klop een voor een de eieren erdoor
- Step 4 Voeg het vanille extract toe
- Step 5 Als laatste de bloem en klop het nog even goed door.
- Step 6 Vet het bakblik in en vouw er voor de zekerheid een bakpapiertje in.
- Step 7 Doe het mengsel in het bakblik en bak voor 45/55 min op 180 graden.
- Step 8 Ondertussen kan je het mengsel maken voor bij de cake. Klop eerst de slagroom stijf en daarna de mascarpone + het fruit. Bewaar het even in een bakje in de koelkast.