Vega Quiche
Door het deeg van de quiche zelf te maken smaakt de quiche nog eens 20x lekkerder! Het is bijna net zoveel moeite als het puzzelen met “bladerdeeg”. Tijdens onze vakantie in Frankrijk hebben we heerlijke quiches gegeten, waaronder deze vega quiche. Hij smaakt ook precies hetzelfde als toen aan de zee.
Quichedeeg
11 september 2018
Ingredients
- 200 gr bloem
- 100 gr boter
- snufje grof zout
- 1 ei
- 1 el koud water
Directions
- Step 1 Doe alle ingrediënten in een kom en kneden maar. Dan is het ready om uit te rollen en in de taartvorm te vouwen.
Quiche vulling
11 september 2018
Ingredients
- 4 wortels
- 1 broccoli
- 2 uien
- 200 ml creme fraiche
- 100 gr geraspte kaas
- 4 eieren
- Kruiden (oregano, kerrie en peper)
Directions
- Step 1 Kook de broccoli en wortel tot beetgaar
- Step 2 Bak de uien tot ze zacht en smaakvol zijn
- Step 3 Mix de overige ingrediënten voor de vulling.